Često postavljena pitanja

Ovdje možete pronaći odgovore na najčešća pitanja. Tu smo za sva dodatna pitanja i informacije!

SVI koji se žele dobro zabaviti i kreativno stvarati, početnici u slikanju ili malo iskusniji, svi su dobrodošli!

Postoji. Radionice za odrasle namijenjene su sudionicima koji su punoljetni (18+). Radionice za djecu namijenjene su djeci starijoj od 5 godina (5+), ovisno o starosti djeteta nudimo dva stupnja težine za djecu 5+ i djecu 10+.

Art&Cheers tim stručnjaka na čijem je čelu školovani umjetnik. Art&Cheers voditelji školovani su za prenošenje znanja našim malim i velikim sudionicima. Voditelj umjetnik vodi vas kroz reprodukciju zadane slike korak po korak (od podloge do završnih detalja) upoznavajući vas s tehnikama i zanimljivostima vezanim za sliku koju stvarate dok opušteno pijuckate odbrana vina ili sokiće!

Svaka radionica je zasebna, na redovnim Art&Cheers radionicama slika se jedna slika od “početka do kraja” za što je potrebno cca 3h. Redovne dječje radionice traju 2h.

Pošaljite nam upit putem Web stranice REZERVACIJE. Prema odabranom slobodnom terminu šaljemo vam ponudu za uplatu i rezervaciju. Uplatom prema primljenoj ponudi potvrđuje se vaše mjesto na radionici.

Kupnjom mjesta na radionici osiguran vam je sav potreban materijal za slikanje zadane slike kao i vino naravno!

Sve cijene radionica možete pronaći na stranici Usluge.

Nažalost ne, trenutno zaprimamo uplate unaprijed isključivo putem transakcijskog računa.

Ne trebate. Nakon evidentirane uplaćene rezervacije od naših djelatnika zaprimit ćete obavijest koliko je mjesta rezervirano na vaše ime.

U slučaju da zbog bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na rezervirani termin ili vaše sudjelovanje želite prebaciti na drugu osobu, obavijestite nas putem maila ili Srebrni društvenih mreža kako bismo za vas pronašli odgovarajuće rješenje (zamjenski termin i sl.). U slučaju da odustanete od radionice najkasnije u roku od 7 dana prije održavanja radionice imate pravo na povrat uplaćenih sredstava.

Rođendan sa svojim prijateljem možete proslaviti na redovnim radionicama u Srebrni Studiu ili možete odabrati opciju *Privatni Party* termin samo za vas i vaše goste. Radionica u tom slučaju traje cca pola sata duže kako bi vam ostalo više vremena za nazdravljanje i minglanje. Isto vrijedi i za dječje rođendane koji traju pola sata duže od redovnih 2h trajanja dječjih radionica.

Imamo! Poklon bon-ove možete preuzeti u online verziji putem maila ili ih pokupiti u Srebrni Studiu za vrijeme trajanja naših radionica.