Radionice za odrasle

Sa sobom povedite svoje prijatelje, bolju polovicu ili nas posjetite solo, upoznajte novu ekipu i uživajte u čaši vina tijekom jednog od naših radionica – mi ćemo osigurati boje i zabavu! Radionice za odrasle namijenjene su osobama starijim od 18 godina.

Mjesto održavanja radionica

Srebrni Studio, Miroslava Krleže 13

Zašto odabrati naše radionice?

Sa sobom ponesite samo pozitivnu energiju i osmijeh, a naš tim će se pobrinuti za sve ostalo.

Iskustvo nije potrebno

Zadnji put ste slikali u osnovnoj školi? Kod nas to nije važno, bili početnici u slikanju ili malo iskusniji, svi ste dobrodošli!

Osiguran materijal

Sve što će vam biti potrebno u stvaranju vašeg malog remek djela od štafelaja, platna, boja pa sve do preslatkih pregača.

Stručno vodstvo

Naši stručni voditelji & asistenti trude se da vam svaka radionica bude opuštena, zanimljiva i vesela.

Uspomena koja ostaje

Svaki put kad bacite oko na svoju sliku prisjetit ćete se kako vam je bilo lijepo na slikarskom druženju!

Redovne radionice

Ispod šešira

Datum održavanja

01.03.2024

Vrijeme početka

18.00 h

Cijena

25,00 EUR

Slobodna mjesta

5/16

Dorothy

Click your heels together three times and say ‘There’s no place like home’

***

Datum održavanja

02.03.2024

Vrijeme početka

18.30 h

Cijena

25,00 EUR

Slobodna mjesta

9/16

Girl power

Datum održavanja

08.03.2024

Vrijeme početka

18 h

Cijena

25,00 EUR

Slobodna mjesta

1/16

U cijenu je uračunat PDV /Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK

Privatne zabave

Zamislite drage ljude, par čaša vina, opušteno ćaskanje uz slikanje i dobru muziku. Sve što vi trebate učiniti je odabrati datum, vrijeme, temu i pozvati svoje goste – mi ćemo se pobrinuti o svemu ostalom!

Slike koje naslikate ostaju vam za uspomenu na jedno divno druženje uz još jedan šećer na kraju, kad sve završi nema muke čišćenja za gostima!

Date night

Ponestaje vam ideja za romantično druženje? Date Night by Art&Cheers idealna je prilika da sa svojim partnerom isprobate nešto novo, zajedno naslikate sliku(e) i dobro se nasmijete.

Team building

Ništa ne spaja ljude tako kao malo vina i malo rada – to jest timski rad! Art and Cheers team building spaja zajednički rad i umjetničku kreativnost.

Nudimo inspirativan sadržaj za suradnju kolega i stvaranje remek-djela u energičnom okruženju uz puno zabave.

Art and Cheers na kotačima (gostovanja)

Donosimo zabavu kod vas! Program Art and Cheers na kotačima donosi vam umjetnički buzz i zabavu na vašoj lokaciji. Donosimo sve što je potrebno kako bismo vašim gostima pružili nezaboravno iskustvo!

Često postavljena pitanja

Ovdje možete pronaći odgovore na najčešća pitanja. Tu smo za sva dodatna pitanja i informacije!

SVI koji se žele dobro zabaviti i kreativno stvarati, početnici u slikanju ili malo iskusniji, svi su dobrodošli!

Postoji. Radionice za odrasle namijenjene su sudionicima koji su punoljetni (18+). Radionice za djecu namijenjene su djeci starijoj od 5 godina (5+).

Art&Cheers tim stručnjaka na čijem je čelu školovani umjetnik. Art&Cheers voditelji školovani su za prenošenje znanja našim malim i velikim sudionicima. Voditelj umjetnik vodi vas kroz reprodukciju zadane slike korak po korak (od podloge do završnih detalja) upoznavajući vas s tehnikama i zanimljivostima vezanim za sliku koju stvarate dok opušteno pijuckate odbrana vina ili sokiće!

Svaka radionica je zasebna, na redovnim Art&Cheers radionicama slika se jedna slika od “početka do kraja” za što je potrebno cca 3h. Redovne dječje radionice traju 2h.

Pošaljite nam upit putem Web stranice REZERVACIJE. Prema odabranom slobodnom terminu šaljemo vam ponudu za uplatu i rezervaciju. Uplatom prema primljenoj ponudi potvrđuje se vaše mjesto na radionici.

Kupnjom mjesta na radionici osiguran vam je sav potreban materijal za slikanje zadane slike kao i vino naravno!

Sve cijene radionica možete pronaći na stranici Usluge.

Nažalost ne, trenutno zaprimamo uplate unaprijed isključivo putem transakcijskog računa.

Ne trebate. Nakon evidentirane uplaćene rezervacije od naših djelatnika zaprimit ćete obavijest koliko je mjesta rezervirano na vaše ime.

U slučaju da zbog bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na rezervirani termin ili vaše sudjelovanje želite prebaciti na drugu osobu, obavijestite nas putem maila ili Srebrni društvenih mreža kako bismo za vas pronašli odgovarajuće rješenje (zamjenski termin i sl.). U slučaju da odustanete od radionice najkasnije u roku od 7 dana prije održavanja radionice imate pravo na povrat uplaćenih sredstava.

Rođendan sa svojim prijateljem možete proslaviti na redovnim radionicama u Srebrni Studiu ili možete odabrati opciju *Privatni Party* termin samo za vas i vaše goste. 

Imamo! Poklon bon-ove možete preuzeti u online verziji putem maila ili ih pokupiti u Srebrni Studiu za vrijeme trajanja naših radionica.