O nama

Upoznajte nas bolje!

U želji da obogatimo ponudu zabavnih sadržaja u našem gradu Srebrni Concept je započeo s prvim Art&Cheers radionicama u Rijeci. Slikanje uz čašu vina i par poteza kistom u društvu s dragim ljudima pokazao se kao odličan način zabave i opuštanja nakon napornog radnog tjedna.

Prepoznali ste naš trud i želju da vam osiguramo dobru zabavu, često nam se vraćate i hvala Vam na tome!

Ponosni smo na činjenicu da smo prvi u Rijeci započeli s radionicama u Wine&paint stilu.

zapratite nas!

Naš tim

Kao Art&Cheers ekipa kreativnih profesionalaca posvećeni smo pružanju najboljeg iskustva u opuštenom mix-u umjetnosti i zabave.

Zorica Andrić

voditeljica radionica

“Rođena sam u Rijeci, živjela i lutala svukuda pa se prije šest godina vratila u Rijeku koja je ipak moje mjesto pod Suncem. Završila sam Kineziološki fakultet u Zagrebu, Studij slikarstva u Ljubljani i Dopunsko psihološko-pedagoško obrazovanje za nastavnike na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Znam, zvuči kao da puno lutam, ali sve to sam ja i zapravo radim u svakoj struci za koju sam se školovala. Voditeljica i trenerica sam atletske škole za djecu s poteškoćama i problemima u ponašanju, radim u školi kao asistent u nastavi i od nedavno vodim likovne radionice za djecu i odrasle. I beskrajno uživam u svim svojim poslovima.
Mama sam dvijema djevojčicama, blizankama. Obožavam djecu i volim raditi s njima. Volim prirodu, životinje, boje, vesele trenutke, osmjehe, zagrljaje… Slikarstvo je moje istinsko zadovoljstvo i ljubav. Slikarstvo je usamljena aktivnost, meditativna i odgovaraju mi takvi trenutci, ali onom drugom dijelu mene potrebni su ljudi, djeca i komunikacija i sretna sam što to sve dobivam na likovnim radionicama koje vodim, ispunjava me što mogu prenijeti svoje znanje i što i drugi tada mogu osjetiti čaroliju kreativnost i diviti se svojih ruku djelom.”

Josipa Baljak

voditeljica radionica

Mlada umjetnica, akademska kiparica i prof. likovne umjetnosti.
“Uvijek sam u potrazi za zanimljivim trenutkom koji mogu pretočiti u likovno stvaranje. Zanimaju me različite tehnike, materijali i pristupi, inspiraciju najčešće pronalazim u ljudskom postojanju unutar promjenjive okoline, ali i u radu s djecom različitih misli, emocija i zanimacija.”

Ana Šarlija

kreativna direktorica

Osnivač i vlasnik brenda Srebrni u sklopu kojeg se nalaze Art&Cheers kreativne radionice za velike i male.
“Mene u Srebrni Studiu možete pronaći u uredu, iza šanka, među bojama i ponekad s kistom, trudim se sudjelovati i pomagati na što više naših radionica jer uživam u svakoj. Najčešće online komunicirate baš sa mnom. Većina zadaća koje obavljam u Srebrnom vezane su uz organizacijsko-kreativne funkcije.”

Želite li se i vi okušati u kreativnim radionicama kao voditelj ili asistent slobodno nam se javite putem kontakt stranice. Zanimaju nas sve vaše kreativne ideje i prijedlozi!

Pravni podaci

Srebrni d.o.o.

Adresa sjedišta: Murini 7b, 51000 Rijeka
OIB: 47333056678
IBAN: HR5224020061100900495
BANKA: Erste&Steiermarkische Bank d.d.
SWIFT: ESBCHR22
Matični broj: 5012830

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-23/8050-2, MBS: 040397049, Temeljni kapital: 2500,00 EUR. Osnivač/član Društva: Ana Šarlija, osoba ovlaštena za zastupanje: Ana Šarlija.

Adresa Srebrni Studia

Miroslava Krleže 13,
51000 Rijeka