Radionice za djecu

Art&Cheers Kids style nudi jedinstvene zabave slikanja za djecu ali i cijelu obitelj gdje uz slikanje zadane teme nazdravljamo prirodnim sokićima & grickalicama. Radionice za djecu osmišljene su i prilagođene djeci uzrasta 5+

Mjesto održavanja radionica

Srebrni Studio, Miroslava Krleže 13

Zašto odabrati naše radionice?

Kreativnost nije urođeni talent, već vještina koja se može i mora razvijati od najranijeg djetinjstva kao način razmišljanja i izražavanja.
Crtanjem i slikanjem djeca razvijaju kreativno razmišljanje, motivaciju i sposobnost koncentracije. Uče se strpljenju, ne šaraju već ulažu napor da korak po korak dođu do završnog rezultata (slike).

Uz pomoć crtanja i slikanja na zabavan i opušten način djeca razvijaju finu motoriku, koordinaciju oka i ruke. Osim što je slikanje umirujuća aktivnost koja djetetu pomaže u rješavanju negativnih emocija i osjećaja uzrujanosti može utjecati i na djetetovo samopouzdanje spoznajom da je u nečem uspješno. 
Uz sve to klinci kod nas uz slikanje uživaju i u druženju, prirodnim sokićima i grickalicama.

Poticanje kreativnosti

Kreativnost u djece je ključni je faktor u njihovom fizičkom, intelektualnom i emocionalnom razvoju.

Osiguran materijal

Sve što će vam biti potrebno u stvaranju vašeg malog remek djela od štafelaja do pregača.

Stručno vodstvo

Naši stručni voditelji & asistenti trude se da vam svaka radionica bude opuštena, zanimljiva i vesela.

Uspomena koja ostaje

Svaki put kad bacite oko na svoju sliku prisjetit ćete se kako vam je bilo lijepo na slikarskom druženju!

Redovne radionice

Zalazak

Radionica za roditelje i djecu 7+

Datum održavanja

21.10.2023.

Vrijeme početka

10.00 h

Cijena

45,00 EUR (339,05 kn) za par

Slobodna mjesta

14/16

Halloween kamiončić

BOO– Veselimo se i ovogodišnjoj Halloween dječjoj slikarskoj radionici! Dođite u svojim Halloween kostimima i slikajte s nama uz malo strašnih priča, punoo grickalica i zabave! Radionica je namijenjena djeci 5-13 god.

Datum održavanja

28.10.2023.

Vrijeme početka

10.00 h

Cijena

20,00 EUR (150,69 kn)

Slobodna mjesta

15/16

Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK

Rođendani

Rezervirajte malu umjetničku zabavu za sljedeći rođendan vašeg djeteta i oduševite klince kreativnim druženjem!

Rođendanske radionice za klince u trajanju od 2,5 h organiziraju se prema temi slike koju odabire slavljenik. Uz platno, šarene boje i kistove klince očekuje novo zabavno iskustvo. U sklopu radionice prema odabranoj temi šaljemo vam i personalizirane pozivnice u digitalnom obliku.

Roditelj i dijete

U organizaciji dječjih radionica nudimo mogućnost sudjelovanja i roditeljima na radionicama. Naše su radionice mjesto gdje možete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom, naučiti nešto novo, opustiti se i stvarati nove uspomene zajedno!

Često postavljena pitanja

Ovdje možete pronaći odgovore na najčešća pitanja. Tu smo za sva dodatna pitanja i informacije!

SVI koji se žele dobro zabaviti i kreativno stvarati, početnici u slikanju ili malo iskusniji, svi su dobrodošli!

Postoji. Radionice za odrasle namijenjene su sudionicima koji su punoljetni (18+). Radionice za djecu namijenjene su djeci starijoj od 5 godina (5+).

Art&Cheers tim stručnjaka na čijem je čelu školovani umjetnik. Art&Cheers voditelji školovani su za prenošenje znanja našim malim i velikim sudionicima. Voditelj umjetnik vodi vas kroz reprodukciju zadane slike korak po korak (od podloge do završnih detalja) upoznavajući vas s tehnikama i zanimljivostima vezanim za sliku koju stvarate dok opušteno pijuckate odbrana vina ili sokiće!

Svaka radionica je zasebna, na redovnim Art&Cheers radionicama slika se jedna slika od “početka do kraja” za što je potrebno cca 3h. Redovne dječje radionice traju 2h.

Pošaljite nam upit putem Web stranice REZERVACIJE. Prema odabranom slobodnom terminu šaljemo vam ponudu za uplatu i rezervaciju. Uplatom prema primljenoj ponudi potvrđuje se vaše mjesto na radionici.

Kupnjom mjesta na radionici osiguran vam je sav potreban materijal za slikanje zadane slike kao i vino naravno!

Sve cijene radionica možete pronaći na stranici Usluge.

Nažalost ne, trenutno zaprimamo uplate unaprijed isključivo putem transakcijskog računa.

Ne trebate. Nakon evidentirane uplaćene rezervacije od naših djelatnika zaprimit ćete obavijest koliko je mjesta rezervirano na vaše ime.

U slučaju da zbog bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na rezervirani termin ili vaše sudjelovanje želite prebaciti na drugu osobu, obavijestite nas putem maila ili Srebrni društvenih mreža kako bismo za vas pronašli odgovarajuće rješenje (zamjenski termin i sl.). U slučaju da odustanete od radionice najkasnije u roku od 7 dana prije održavanja radionice imate pravo na povrat uplaćenih sredstava.

Rođendan sa svojim prijateljem možete proslaviti na redovnim radionicama u Srebrni Studiu ili možete odabrati opciju *Privatni Party* termin samo za vas i vaše goste. Radionica u tom slučaju traje cca pola sata duže kako bi vam ostalo više vremena za nazdravljanje i minglanje. Isto vrijedi i za dječje rođendane koji traju pola sata duže od redovnih 2h trajanja dječjih radionica.

Imamo! Poklon bon-ove možete preuzeti u online verziji putem maila ili ih pokupiti u Srebrni Studiu za vrijeme trajanja naših radionica.

 Svako dijete je umjetnik, no problem je kako ostati umjetnikom nakon što dijete odraste. Kao dijete sam crtao kao Raphael, no kad sam odrastao trebao mi je cijeli život da ponovno počnem crtati kao dijete.

pablo picasso