Uvjeti poslovanja

Društvo Srebrni d.o.o.   upisano je u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-23/8050-2, MBS: 040397049, Temeljni kapital: 2500,00 EUR. Osnivač/član Društva: Ana Šarlija, osoba ovlaštena za zastupanje: Ana Šarlija.

Odlukom o nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti 2007. – NKD 2007 o razvrstavanju poslovnog subjekta Društvo se nalazi pod djelatnosti br.o.r. 4719, Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama, matični broj poslovnog subjekta je: 5012830.

Uvjeti korištenja naših proizvoda i usluga primjenjuju se na svaku kupovinu putem stranice www. srebrni.hr. Svi ugovori o prodaji sklopljeni na navedenoj stranici bit će na hrvatskom jeziku. Kupci moraju imati 18 ili više godina kako bi mogli kupovali putem Srebrni web stranice. Zabranjena je prodaja i konzumacija alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina u svim prostorijama ili događanjima koje organizira Srebrni.
Dokumenti, slike, podaci i informacije objavljene na web stranicama www.srebrni.hr vlasništvo su Srebrni j.d.o.o. ili se koriste od drugih vlasnika uz privolu, te se ne smiju reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Srebrni tima, uz obavezno poštovanje autorskih prava, vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svaki korisnik pristupom web stranici i uslugama na www.srebrni.hr obvezuje se poštovati uvjete korištenja.

Prodaja putem navedene stranica regulirana je Zakonom o obveznim odnosima i odredbama Zakona o zaštiti potrošača.  

Ako želite Srebrni timu postaviti pitanje ili trebate dodatne informacije, javite se slobodno na broj +38598327559  ili putem e-mail adrese Srebrnog info@srebrni.hr zatražite sve odgovore.

1. Cijena proizvoda i usluga

Cijene proizvoda i usluga  izražene su u Eurima i  kunama EUR/HRK.

Cijene proizvoda i usluga nalaze se na stranici Cjenik.

Dostupnost proizvoda i usluga na web stranici www. srebrni.hr podložni su promjenama. Sve su cijene aktualne i redovito se ažuriraju.

Za svaki proizvod i uslugu vrijedi ona cijena koja je bila vidljiva u vrijeme kupovine.

Ako smo greškom istaknuli prenisku cijenu, nismo dužni dostaviti taj  artikl ili uslugu  po navedenoj, pogrešnoj cijeni ako vas obavijestimo prije nego što vam ispostavimo iste. U takvim okolnostima zadržavamo pravo otkazati vašu narudžbu. U slučaju otkazivanja vaše narudžbe, vratit ćemo vam puni povrat novca u skladu s našim Pravilima povrata i zamjene.

2. Plaćanje

PLAĆANJE PUTEM TRANSAKCIJSKOG RAČUNA ILI OPĆE UPLATNICE NA BANKOVNI RAČUN
• Plaćanje se vrši na poslovni račun otvoren u Erste&Steiermarkische Bank d.d., HR5224020061100900495 putem transakcijskog računa.
Ako se plaćanje usluge ili proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti dodatne sljedeće podatke:
• Primatelj: Srebrni d.o.o., Murini 7b, Rijeka
• Poziv na broj: broj ponude
• Model: 00 (ili 99 ili prazno)
• Opis plaćanja: broj ponude
• Iznos: prema ponudi

3. Potvrda narudžbe

Putem online komunikacije primit ćete jednu ili više ponuda, odabirom i uplatom željene ponude naručujete naše proizvode ili usluge. U tom trenutku kreira se ugovor između vas i tvrtke Srebrni d.o.o.. 

Ponuda se sastoji od:

  1. Broj ponude

  2. Kontakt-podaci

  3. Cijena (sve proizvode i usluge koji su uključeni)

  4. Način plaćanja

  5. Adresa i vrijeme odvijanja eventa

  6. Informacije o vašem pravu na povrat i zamjenu te o pravima o zaštiti potrošača.

Uplatom prema ponudi potvrđuje se vaša rezervacija mjesta na Art&Cheers radionici. Ponuda vrijedi 1 radni dan (24h).

Za Art&Cheers privatne radionice za rezervaciju termina uplaćuje se predujam prema ponudi u iznosu 30% , ostatak iznosa uplaćuje se do samog datuma određenog za privatnu zabavu. Ponuda vrijedi 1 radni dan (24h).

Krajnji korisnik rezervacijom mjesta za bilo koji od evenata /radionica/ događanja prihvaća uvjete kao  i pravila ponašanja na mjestu održavanja koje odredio Srebrni/ Art&Cheers.

4. Račun

Nakon ispostave artikla ili usluge isporučujemo račun.

5. Pravila povrata i zamjene

Uplatom prema ponudi potvrđuje se vaša rezervacija mjesta na radionici. U slučaju da niste u mogućnosti doći na rezervirani termin ili vaše sudjelovanje želite prebaciti na treću osobu, obavijestite nas najkasnije do početka rezervirane radionice putem maila ili Srebrni društvenih mreža kako bismo za vas u roku od 6 mj. pronašli odgovarajuću zamjensku radionicu. U slučaju da odustanete od radionice najkasnije u roku od 7 dana prije održavanja radionice imate pravo na povrat uplaćenih sredstava.

Isključeno je pravo na jednostrani raskid kod ugovora sklopljenih na daljinu (online). Budući da usluge predstavljaju usluge iz članka 79. t. 12. Zakona o zaštiti potrošača, i to usluge vezane uz slobodno vrijeme kod kojih je pružanje usluge ugovoreno na određeni dan ili u određenom razdoblju, obavještavamo Vas kako ne ostvarujete pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljenog na daljinu iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača. Sve internet kupnje mjesta na radionici su obvezujuće i uz obvezu plaćanja te ne mogu biti otkazane. Kupac nema pravo na naknadu za neiskorišteno ili djelomično iskorišteno sudjelovanje (zbog zakašnjenja). U slučaju kašnjenja na događaj Organizator će sačuvati mjesto koje je kupac rezervirao i platio.

Ukoliko je kupac  (Krajnji korisnik) uplatio nakon što je ponuda prestala vrijediti (1 radni dan-24h) i ako u tom slučaju više nema raspoloživih ulaznica u prodaji – Srebrni/Art&Cheers-a će vratiti novac uz zadržavanje troškova obrade i povrata.

U slučaju prenošenja mjesta sa kupca na treću osobu, ova Pravila privatnosti i uvjeti korištenja se prenose i primjenjuju i kod kupca i kod korisnika usluge- osobu koja u odnosnom trenutku naručuje, rezervira, kupuje, stječe uslugu ili je koristi, odnosno nalazi se u prostorijama Srebrni Studia i Art&Cheers radionice. Kupac je obvezan osobi na koju prenosi “stolicu”-rezervirano mjesto ukazati na odredbe ovih Pravila privatnosti i uvjete korištenja.

Srebrni/Art&Cheers-a može odbiti ispunjenje obveza prisustvovanja korisnika radionice ako utvrdi da sudjelovanje nije rezervirano odnosno plaćeno prema navedenim pravilima. Uplaćenu radionicu za osobu/osobe  nije moguće koristiti u svrhe reklamiranja, promocije proizvoda ili usluga koje na tržište stavlja bilo koja treća osoba, osim u slučaju prethodnog pisanog pristanka pružatelja usluge.

U slučaju otkazivanja ili promjene rasporeda eventa ili/i u slučaju prekida eventa zbog nepredvidivih okolnosti sa strane organizatora, uplaćenu rezervaciju je moguće zamijeniti za drugi event  u roku od 6 mj. po izboru kupca ili poklon bonom putem e-mail adrese info@srebrni.hr.

Poklon bon se ne izdaje na ime, stoga je može koristiti njezin posjednik. Molimo Vas da uslijed prenošenja poklon bona na treću osobu istu uputite na naša “Pravila privatnosti i uvjete korištenja”.

Poklon bon je važeći 6 mjeseci od datuma kupnje. Nakon isteka posljednjeg dana važenja bona, poklon bon će biti poništen te se više ne može obnoviti, ne može se koristiti za kupnju, niti se može tražiti povrat novca. Posjednik poklon bona je dužan voditi računa o datumu isteka poklon bona.

Posjednik poklon bona odgovoran je za korištenje i sigurno čuvanje istog. Izdavatelj poklon bona neće biti odgovoran niti će izvršiti zamjenu poklon bona u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja istog.

Poklon bon se ne može zamijeniti za novac niti vratiti. Srebrni/Art&Cheers-a može odbiti ispunjenje obveza sudjelovanja uz poklon bon ako utvrdi da je poklon bon krivotvoren, da je njegova valjanost istekla ili da je bon tako uništena da je nemoguće utvrditi njegov sadržaj. Za kupnju poklon bona ne odobrava se nikakav popust.

Nakon rezervacije mjesta uz poklon bon vrijede ista pravila kao i kod redovne rezervacije, nedolaskom na odabrani event “stolica”-rezervirano mjesto na radionici računa se kao iskorišteno, bon prestaje važiti.

Napuštanjem mjesta studija Srebrni/Art&Cheers-a sudjelovanje prestaje važiti ukoliko Organizator nije odredio drugačije; zbog nepoštivanja pravila ponašanja posjetitelj može biti udaljen sa mjesta događanja bez prava na bilo kakvu naknadu.

6. Ostala pravila

Pušenje je strogo zabranjeno u prostorijama Srebrni studia/Art&Cheers-a.

U prostorima Srebrni/Art&Cheers-a zabranjena je upotreba elektronske cigarete (e-cigarete) i sličnih proizvoda. U dvorane nije dopušteno unositi hranu i piće osim ako nije dopušteno od strane pružatelja usluga Srebrni/Art&Cheers-a.

Unošenje oružja ili  neke druge zakonom zabranjene predmete (opijate i sl.).

Posjetitelj eventa / radionica pristaje da kao dio publike bude sniman zvučno i slikovno bez ograničenja.

Sve sporove nastale vezano za ove uvjete i njihovu valjanost ugovorne strane riješiti će i sporazumno, a ako to nije moguće, tada ugovaraju nadležnost stvarno nadležnog suda u Rijeci.

7. Reklamacije

• Postoje li neki problemi u vezi s kvalitetom pružene usluge?
Obratite nam se

Ako imate pitanja ili pritužbe u vezi s Pravilima privatnosti i uvjetima korištenja, ukoliko niste zadovoljni s pružanjem usluge/proizvodom ili biste nam htjeli uputiti komentare i prijedloge za poboljšanje, obratite nam se elektroničkom porukom na e-mail adresu info@srebrni.hr ili poštom na adresu Srebrni Studia: Srebrni d.o.o./Art&Cheers, Miroslava Krleže 13, 51000 Rijeka. Sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača kako bi Srebrni j.d.o.o. potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, korisnik treba navesti točne podatke za primitak istog. Važno je da prigovor podnesete u što kraćem vremenskom razdoblju od trenutka pružanja usluge/proizvoda. Ako SREBRNI d.o.o. odobri reklamaciju, pokrit će sve troškove u vezi s prvotnom narudžbom ili vam ponuditi zamjensku uslugu.